Sorry, we no longer support Internet Explorer

Please use a different browser such as Firefox, Chrome, Safari or Edge.

Training

Het is belangrijk voor ons om jou en jouw team een goede start te geven. Er zijn een aantal eenvoudige manieren om snel vertrouwd te raken met de software, afgestemd op jouw voorkeur, teamgrootte en specifieke behoeften. De mogelijkheden variëren van training op locatie met een van onze support ingenieurs tot online live web trainings sessies.

Live webtraining

We hebben het gemakkelijk gemaakt om training te geven waar en wanneer het jou uitkomt door LIVE online training aan te bieden. Onze webtraining is beschikbaar voor elke gebruiker om jou te helpen aan de slag te gaan of om jouw expertvaardigheden te verbeteren.

Persoonlijke training

Het is onze ervaring dat voor groepen persoonlijke training het beste werkt. We houden regelmatig dergelijke sessies voor kleine en grote groepen. Een van onze trainingsingenieurs kan een trainingssessie bij jou op locatie verzorgen of we verwelkomen je graag op ons hoofdkantoor in Nederland

Zelfstudie

Als je liever zelf aan de slag gaat, hebben we een 'Quick Start'-tour gemaakt die je door de meest gebruikte functies leidt, om je snel vertrouwd te maken met onze software en om je zo snel mogelijk met onze software te laten werken.

Plan een live webtraining of bespreek de mogelijkheden van een persoonlijke training.

Stuur ons een bericht via het contactformulier of stuur ons een e-mail op info@paro.nl en we nemen contact met je op.

Of als u liever belt, kan je ons bereiken op +31 251 233 785.