Sorry, we no longer support Internet Explorer

Please use a different browser such as Firefox, Chrome, Safari or Edge.

Documentatie.

Hulp nodig? Onze onderstaande documentatie helpt je op weg.

Kennisbanken

In onze HydroSym- en HydroMan-kennisbanken vind je zelfstudies en gedetailleerde artikelen waarin verschillende aspecten van de software aan bod komen.

Video uitleg

We hebben meerdere instructie video's gemaakt om je te helpen onze software optimaal te gebruiken. Deze variëren van korte video's waarin specifieke functies worden uitgelegd tot meer diepgaande video's zoals de uitgebreide instructie video 'Getting started'.

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?

Neem contact met ons op door een bericht te sturen via het contactformulier of stuur een e-mail naar support@paro.nl.

Als je liever belt, kun je onze support ook bereiken op +31 251 233 785.